AssisTT'ten haberimize açıklama

AssisTT

AssisTT A.Ş'den yapılan açıklamada işten çıkarılan 7 personelin performanslarının yetersiz olduğunu ve bu nedenle iştin çıkartıldıklarını belirtildi.

ÇALIŞANLARIN YETERLİLİĞİ ÖLÇÜLÜYOR
9 Haziran’da yaptığımız AssisTT haberi ile ilgili AssisTT AŞ açıklama gönderdi. AsisTT’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Gazetenizin 9 Haziran nüshasında şirketimiz hakkında çıkan haber üzerine bu açıklamayı gönderme ihtiyacı duyduk.2007’de yüzde 100 Türk Telekom iştiraki olarak kurulan şirketimiz AssisTT A.Ş. bir özel hukuk tüzel kişisidir. Dolayısıyla insan kaynakları süreçlerimiz İş Kanunu ve ilgili mevzuat, ayrıca uluslararası standartlara göre yürütülmektedir. Halen Türkiye’nin dört bir yanında, 16 ilde 18 lokasyonda hizmet veriyoruz. Şirketimizde ayrıca çalışanlarımızın yeterliliklerinin ölçüldüğü profesyonel bir Performans Yönetim Sistemi mevcuttur”

BİLGİ VE KAYNAK DOĞRULUĞU
“Bu sistem; “müşteriye verilen bilgi doğruluğu, konuşma kalitesi, diksiyon, işe devam-devamsızlık” gibi objektif kriterlerden oluşmaktadır. Bu kriterler, uluslararası kabul görmüş merkezler tarafından belirlenmiştir. Ölçümlenmesi ve denetlenmesi de yine bağımsız firmalar tarafından gerçekleştirilmektedir.Bu kriterler ayrıca 10 bine yakın çalışanımızın tamamı için geçerlidir. Takdir edersiniz ki her şirket, amaçladığı işi gerçekleştirmek için çalışanlarının performanslarını değerlendirmek için bazı kriterler oluşturmak zorundadır.”

PERFORMANSLARI DÜŞÜKTÜ
“Haberinize konu 7 kişinin performans puan ortalamaları, her çalışanın tutturmak zorunda olduğu en alt bareminin çok altında kalmıştır.Türkiye’nin diğer tüm şirketlerinde olduğu gibi, işlerinin gerektirdiğini yerine getiremeyen bu arkadaşlarla maalesef yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.Ancak buna rağmen, hem tüm Türkiye’de, hem de bizzat Kırıkkale’de istihdama katkımız sürüyor ve sürecek. Kırıkkale’de İŞKUR ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar sonucu önümüzdeki dönemde de Kırıkkaleli genç arkadaşlarımıza istihdam sağlayacağız.Çalışanlarımızın başarılarıyla güç alan şirketimiz büyüdükçe, ülkemize katkısı da sürecek.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ